2ος Ποδηλατικός Γύρος Άνδρου (24/6/2012)

Η τουριστική επιτροπή Δήμου Άνδρου σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycle Aventure διοργάνωσε τον 2ο ποδηλατικό γύρο Άνδρου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 με μεγάλη επιτυχία φτάνοντας τους 250 συμμετέχοντες.

 

Η αφετηρία της διαδρομής ήταν το Γαύριο. Η πορεία  ακολούθησε τον κεντρικό  δρόμο  προς την Χώρα και το Κόρθι όπου έγινε  και ο  τερματισμός . Καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής υπήρχαν τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια συμμετεχόντων οι αποζημιώθηκαν για την προσπάθειά τους. Δείτε στο βίντεο τι είπαν οι ποδηλάτες που έφτασαν ως το τέλος καθώς επίσης τον Δήμαρχο της Άνδρου Κο Γιάννη Γλυνό και τον Κυριάκο Μουστάκα, κύριο υπεύθυνο  για την πολύ καλή διοργάνωση και πραγματοποίηση του 2ου Ποδηλατικού Γύρου Άνδρου.

 

 

 

Ακολουθεί η επιστολή του υπεύθυνου διοργάνωσης Κυριάκου Μουστάκα

————————————

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Ποδηλατικός γύρος Άνδρου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.
Η Άνδρος αγκάλιασε το  αθλητικό γεγονός   με πολύ ενθουσιασμό και πλαισίωσε τη διοργάνωση με το ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά και  με όλους τους μηχανισμούς υποστήριξης που διαθέτει.
Και έδειξε  ότι   μπορεί να γίνει ένας πολλά υποσχόμενος και ανερχόμενος προορισμός για παρόμοιες αθλητικές δράσεις, για ένα πιο φιλικό  και προσβάσιμο περιβάλλον….
Αυτό φάνηκε και  από την άμεση ανταπόκριση  και συμμετοχή του  ντόπιου πληθυσμού   των ντόπιων ποδηλατών από όλες τις ηλικίες,  που μαζί και με τους  άλλους φίλους ποδηλάτες, που έσπευσαν από   Αθήνα, έφθασαν τους 250…!!!
Μεταδώσανε σε όλους μας τη χαρά και  τη ζωντάνια τους.
Η διοργάνωση,  χαιρετίζει το γεγονός σαν    αφετηρία  για τη διαμόρφωση της νέας παιδείας αστικής κινητικότητας  στο νησί μας και σαν ανάσα ζωής και πρόκληση συμμετοχής   για το  μέλλον.
Ευχαριστεί  πολύ όλους   τους ποδηλάτες και ιδιαιτέρα τους Combo Ride Bicycle Adventures που η συμμετοχή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία τους φετινού ποδηλατικού γύρου αλλά και όλους τους συντελεστές για τη  συμμετοχή τους  και με διάθεση να ενδυναμώσει  την ανάπτυξη της βιώσιμης κινητικότητας στο νησί μας,  ανανεώνει το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά  ….!!!!!!!!
Και  σαν υπεύθυνος της διοργάνωσης του ποδηλατικού γύρου,   απευθύνω  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές ποδηλάτες που έδωσαν το παρών τους .
Επίσης  και σε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην υλοποίηση  αυτής της δράσης με ιδιαίτερη μνεία στην Golden Star Ferries.

Τέλος,  θέλω να ευχαριστήσω  όλους τους φορείς και   τους εθελοντές, για τη βοήθεια τους, που  ήταν σημαντική και καθοριστική  για την επιτυχία της διοργάνωσης.
Combo Ride Bicycle Adventures
Δήμο Άνδρου,
Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου
Λιμενικό σταθμό Γαυρίου Άνδρου
Πήγασος security, που με το αυτοκίνητο ασφαλείας που διέθεσε, συνόδευε τους ποδηλάτες   σε όλο το μήκος του ποδηλατικού γύρου.
Βελούδος Ιωάννης,
Βενιαμάκης Γεώργιος,
Ζαγοραίος Ιωαννής,
Ζαγοραίος Νικόλαος (Ιατρός),
Καραουλάνης Ιωάννης,
Καρέλης Σπυρίδων,
Κοντομάρκος Νικόλαος,
Κοπελάκης Αντώνιος,
Μακρή Αθηνά,

Μανάλης Νικόλαος,
Μαργέτη Μαρία,
Ματζώρου Αφροδίτη,
Μουστάκας Νικόλαος,
Μπάλλας Γεώργιος,
Μπαρούς Ιωάννης,
Μπατής Ιωάννης,
Παπαχρήστος Χρήστος,
Περτέσης Αντώνιος,
Σκόρδος Νικόλαος(οργανοπαίκτης)
Συνανίδης Γιώργος,
Ταμπουρατζής Νικόλαος,
Τερζάκη Αφροδίτη,
Φωλίνας Κωνσταντίνος,
Χατζόγλου Ελευθερία,
Χατζόγλου Ιωάννης.

 

Ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης
Μουστάκας Κυριάκος

————————————

 

Για περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα του Ποδηλατικού Γύρου Άνδρου στο Facebook πατήστε ΕΔΩ .

Φωτογραφίες από τον τερματισμό

 

Μοιράσου