Συναυλία Φιλαρμονικής Άνδρου 16/8/2014

Παρακολουθείστε απολαυστικά στιγμιότυπα από την συναυλία της Φιλαρμονικής Άνδρου στον ναό του Αγίου Γεωργίου στην Χώρα της Άνδρου στις 16 Αυγούστου 2014.

 

Η Φιλαρμονική αποτελεί το στερνοπαίδι και χαϊδεμένο του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου. Μετά από την απαράδεκτη κατάργηση της επί σειράς ετών υπάρχουσας Δημοτικής Φιλαρμονικής το κενό που δημιουργήθηκε ανέλαβε να καλύψει ο Μουσικός Σύλλογος παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις και την αντίδραση ορισμένων παραγόντων.

 

Χάρη στην πρωτοβουλία του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου και την οικονομική στήριξη της ναυτιλιακής εταιρίας Polembros ηχεί ξανά η Φιλαρμονική στην Άνδρο από το 2009. Στη λειτουργία των πρώτων πέντε (5) ετών η Φιλαρμονική αριθμεί πλέον 70 μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι με ιδιαίτερο ζήλο και ενθουσιασμό έχουν πάρει όργανα στα χέρια τους και διδάσκονται επίσης μαθήματα θεωρίας στη μουσική. Τα δε ενεργά μέλη που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Φιλαρμονικής, ξεπέρασαν αισίως τα 30.
Την ιδέα επαναλειτουργίας της Φιλαρμονικής και την υλοποίησή της καλύπτει από αρχής λειτουργίας της οικονομικά η ναυτιλιακή εταιρία Polembros, των αδελφών Σπύρου και Αδαμάντιου Πολέμη στους οποίους αξίζει κάθε έπαινος.

Βίντεο από την συναυλία του 2014

Βίντεο από παλαιότερες συναυλίες και εμφανίσεις

 

 

Επίσημη Ιστοσελίδα

Γκρούπ στο Facebook

Youtube

Twitter

Μοιράσου