Παρουσίαση έργου Andros Routes 2015

Σε διοργάνωση του Φιλοπρόοδοου Ομίλου “το Γαύριο” την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 στο βιβλιοπωλείο Λογάρι στο Γαύριο παρουσιάστηκε το έργο του Andros Routes στην ανάπτυξη και συντήρηση των πεζοπορικών διαδρομών της Άνδρου.

Μερικά από τα σημαντικά της παρουσίασης που αξίζει να αναφερθούν είναι

– Η επισήμασνη της ιδιαιτερότητας των Ανδριώτικων πεζοπορικών διαδρομών και των ευκαριών που υπάρχουν

– Οι περικαθαρισμοί, οι σημάνσεις και η στήριξη πεζοπορικού τουρισμού που προωθείτε μέσω του Andros Routes (εργασίες σε δίκτυο 160 χλμ. Με χορηγούμενα εργατικά χέρια, εθελοντική εργασία, αμειβόμενα εργατικά χέρια από την πώληση του βιβλίου μας σε ολλανδικά & αγγλικά “Hiking on Andros”. Τοποθέτηση 2.700 μικρών σημάτων κατευθύνσεων με αρίθμηση, 300 ξύλινων πινακίδων, 112 ορθοστατών κατευθύνσεων, 100 μικρών στύλων αλουμινίου καλύπτοντας περίπου το 95% του δικτύου)

– Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ποιότητας τμήματος του δικτύου μονοπατιών της Άνδρου ( Η Άνδρος θα είναι ο πρώτος νησιωτικός προρισμός σε Ευρώπη και Ελλάσα με πιστοποιημένη πεζοπορική διαδρομή)

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γιάννης Μαμάης (εκπρόσωπος του Ομίλου), ο Στέλιος Πολυκράτης (πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Ελλάδας), ο Βασίλης Μπατής (πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Γαυρίου) και ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης. Την παρουσίαση και τη σύντομη συζήτηση που ακολούθησε συντόνισε ο Νίκος Αυγουστής ενεργό μέλος του Φιλοπρόοδου Ομίλου αλλά και της προσπάθειας Andros Routes.

ΠΗΓΗ: ANDROS ROUTES

Μοιράσου