Νίκος Αποστολίδης. Πάντα νικητής

Η συμμετοχή του στην εκπομπή “Greek Idol” του ALPHA μέχρι στιγμής έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές. Οι κριτές, εκτός απο την ξεχωριστή φωνή του, αναγνωρίζουν την γαλήνη που αποπνέει. Ο δικός μας Νίκος Αποστολίδης είναι γεννημένος νικητής

Στα 31 χρόνια της ζωής του έχει καταφέρει πράγματα που πολλοί θα λιγοψυχούσαν ακόμη και να προσπαθήσουν. Σπούδασε, εργάστηκε  και αρίστευσε στο Μπράιτον του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού, και βλέπει τον χώρο της μουσικής σαν την επόμενη κορυφή που θέλει να κατακτήσει. Παιδί απλό, ευγενικό, γαλήνιο με τεράστια εσωτερική δύναμη που την μεταδίδει στους γύρω του και ποτέ δεν το βάζει κάτω όσο άδικα και αν του έχει φερθεί η ζωή λόγω του προβλήματος που έχει στην όρασή του. Σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και άντληση ψυχικού σθένους προς όλους εμάς που συνήθως διαμαρτυρόμαστε για τις “τεράστιες” αδικίες που υφιστάμεθα καθημερινά.

Η γιαγιά του Νίκου, με καταγωγή απο το Καλιβάρι, και ο παππούς του φιλοξενούσαν τον Νίκο στο σπίτι τους στο Γαύριο. Εκεί ο Νίκος τραγουδούσε στον όμορφο κόλπο του Γαυρίου και αγαλίαζε την θάλλασα με την ξεχωριστή του φωνή. Η αγάπη του για την Άνδρο είναι μεγάλη και πάντα προσπαθεί να περνάει χρόνο στο νησί που τόσο αγαπά.

Τα δικά του λόγια

Ο έρωτας για κάποιον που δε βλέπει είναι διαφορετικός, γιατί δε βασίζεται μόνο σε οπτικά ερεθίσματα. Δεν ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Ο έρωτας είναι αφή. Όταν σβήσουν τα φώτα, είναι μυρωδιά, είναι αφή, είναι γεύση…. Κατά τ’ άλλα είναι ακριβώς το ίδιο συναίσθημα.
Σε στέλνει!

Έχω καταφέρει να μη σκέφτομαι αρνητικά του τύπου “Γιατί Θεέ μου να συμβεί αυτό σε μένα;”, “Γιατί Θεέ μου να μη βλέπω;”. Όλες αυτές τις σκέψεις έχω καταφέρει να μην τις έχω στο μυαλό μου, γιατί έχω αποδεχτεί την κατάσταση ως έχει και ξέρω ότι έχω ένα δικό μου τρόπο που βλέπω τον κόσμο.
Βλέπω τις ψυχές των ανθρώπων!

Μοιράσου