Μπράβο Γιαννούλη

Ο Γιαννούλης Κατσίκης, μαθητής της Δ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου Γαυρίου, βραβεύθηκε σε πανελλήνιο διαγωνισμό με τίτλο “Ανακυκλώνουμε με Τέχνη” που διοργάνωσαν τα Υπουργεία Παιδείας και  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Τον μικρό Γιαννούλη βράβευσαν οι αντίστοιχοι Υπουργοί καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δείτε το βίντεο.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου. Με σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και των τριών τάξεων του Γυμνασίου, από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά κατασκεύασαν 433 δημιουργίες με πρώτη ύλη τα σκουπίδια.

Ο μικρός Γιαννούλης δημιούργησε ” Ένα απλό πατίνι” από χαρτόνι και πλαστικό και αν και εκ των νεωτέρων που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό το δημιούργημά του επιλέχθηκε στα τελευταία 50 που τιμήθηκαν. Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στον δάσκαλο της Δ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου Γαυρίου Στέλιο Λαφαζάνη καθώς και την σχολική σύμβουλο κα Ειρήνη Βλαστάρη.

Δείτε το βίντεο από την τιμητική εκδήλωση με τον Γιαννούλη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μοιράσου