Μιχάλης Ζαμπίδης για την Άνδρο

Ο “IRON MIKE”  Ζαμπίδης μιλάει μαζί μας για την Άνδρο, τις παραλίες της, τα “μάσκουλα” και το πρώτο Zambidis Club στην Γλυφάδα. Διαβάστε τι μας είπε ο Έλληνας που έχει σηκώσει την σημαία μας στο ψηλότερο σημείο σε όλο τον κόσμο και μας κάνει περήφανους όλους (Βίντεο).

Ο “IRON MIKE” αγωνίζεται σε διάφορες πολεμικές τέχνες σε επαγγελματικό επίπεδο για πάνω από μία δεκαπενταετία και οι τίτλοι που έχει κατακτήσει μιλούν για τις ικανότητές του καλύτερα από ότι θα μπορούσαμε εμείς

Τίτλοι
2008    Παγκόσμιος Πρωταθλητής World PROFI (Ευρώπη)
2007    Πρωταθλητής King of the Ring Ευρώπη
2006    Πρωταθλητής King of the Ring Ευρώπη
2005    Παγκόσμιος Πρωταθλητής World PROFI
2005    Πρωταθλητής WKBF Super-welterweight
2005    Παγκόσμιος Πρωταθλητής “King of the Ring” (Αυστραλία)
2004    Πρωταθλητής A1 World Combat Cup
2003    Πρωταθλητής “King of the Ring” (Ιταλία)
2002    Πρωταθλητής “K-1 World Max Oceania”
2002    Πρωταθλητής King of the Ring “Thai-Box” (Ιταλία)
2000    Παγκόσμιος Πρωταθλητής WOKA
1998    Πρωταθλητής Ευρώπης World PROFI
1997    Πρωταθλητής Βαλκανίων I.S.K.A.
1996 – 1998    Μέλος Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας (40 Αγώνες)
1996 – 1998    3 φορές Πρωταθλητής Πυγμαχίας, Ελλάδα
1992 – 1997    6 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Kick-Boxing

Αν και η φήμη του άργησε να εξαπλωθεί στο ευρύ Ελληνικό κοινό, στο εξωτερικό ήδη πολλά χρόνια πριν, λατρευόταν σαν “Βασιλιάς” των πολεμικών τεχνών ακόμα και σε μέρη όπως η Ιαπωνία και η Αυστραλία. Αποτέλεσε βασικότατο πρεσβευτή της χώρας μας στον κλάδο του υψώνοντας την σημαία μας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και γεμίζοντας στάδια που ζητωκραυγάζουν το όνομά του. Από τους 156 αγώνες που έχει δώσει, έχει κερδίσει τους 140, 84 εκ των οποίων με Νόκ Άουτ (!).
Στο νησί μας περνάει τις διακοπές του ευχάριστα τα τελευταία χρόνια.

  • Τι είναι η Άνδρος για εσάς.    Η Άνδρος είναι για μένα το άνδρο της ξεκούρασης και της πνευματικής μου χαλάρωσης

 

  • Πόσο έχει αλλάξει από τότε που την θυμάστε ?      Αντιλαμβάνομαι πως, από την πρώτη φορά που την επισκέφτηκα πριν περίπου 4 χρόνια και με μάγεψε-και αυτός ήταν και ο λόγος που αγόρασα σπίτι σε αυτήν πριν από 3 χρόνια, χρόνο με το χρόνο όλα βελτιώνονται και διατηρούνται πολλά πράγματα: παραλίες, δρόμοι, μαγαζιά, καθαριότητα, σπίτια και γενικότερα θέματα αισθητικής και καλής υποδομής.

 

  • Αγαπημένες Ανδριώτικες εικόνες και αναμνήσεις      Οι πρώτες εικόνες και αναμνήσεις που μου έρχονται στο μυαλό είναι μερικές από τις καταπληκτικές παραλίες που έχει η Άνδρος όπως η Άχλα, τα Πίσω Γιάλια και η Χρυσή Ακτή στο Μπατσί. Καθώς επίσης αξέχαστη θα μου μείνει και η εμπειρία που είχα πέρσι το Πάσχα, στην Χώρα στον διαγωνισμό Βαρελώτων (Μάσκουλα)!!!

 

  • Αγαπημένες Ανδριώτικες συνήθειες και γεύσεις      Γενικότερα μου αρέσει η ενέργεια και η ποιότητα του νησιού και αντίστοιχα μπορεί και μου προσφέρει ότι έχω θελήσει μέχρι στιγμής.

 

  • Τι κάνετε αυτό τον καιρό      Αυτό τον καιρό ξεκουράζομαι αγωνιστικά και δίνω σάρκα και οστά σε ένα μεγάλο μου όνειρο, το πρώτο Zambidis Club στην Γλυφάδα. Μια εξοπλισμένη και καλοφτιαγμένη σχολή που θα έχει τα πιο εμπορικά και ρεαλιστικά αθλήματα όπως kick boxing (K1), πυγμαχία, MMA (μεικτή πολεμική τέχνη). Στόχος μου είναι να διδάσκω και ο ίδιος το άθλημα του kick boxing στον κόσμο που θέλει να γυμναστεί, να μάθει αυτοάμυνα, να πάρει μαύρη ζώνη, να είναι fit, να αδυνατίσει κτλ όπως και αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν τον αγωνιστικό τομέα. Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες για το Zambidis Club και για εμένα, μπορούν να επισκεφτούν το προσωπικό μου sitewww.ironmikezambidis.com

 

  • Ένα μήνυμα προς τους αναγνώστες     Όσο αφορά την Άνδρο, απότι αντιλαμβάνομαι όλα είναι σε καλό δρόμο και σε θετική εξέλιξη. Τώρα, όσο αφορά τους αναγνώστες, αυτό που έχω να πω είναι πως ο λόγος που έχουμε κατέβει εδώ κάτω είναι για να εξελιχθούμε και να προσφέρουμε, όμως μην ξεχνάμε να περνάμε και καλά…!!! Γιαυτό, ραντεβού στην Άνδρο!!

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Μοιράσου