Η Νέα Άνδρος για τα παιδιά

Το κάλεσμα σε ένα δημιουργικό Εργαστήρι με θέμα τους πλανήτες ωθεί τα παιδιά να δημιουργήσουν, να μάθουν για τον κόσμο και ταυτόχρονα να γιιορτάσουν για τον Άγιο Βασίλη.

Στην Άνδρο τα παιδιά δημιουργούν, χαίρονται, μαθαίνουν για τον κόσμο μας και ταυτόχρονα γιορτάζουν μαζί με τον Άγιο Βασίλη.

Το κάλεσμα σε ένα δημιουργικό Εργαστήρι με θέμα τους πλανήτες, ανήκει στην εθελοντική ομάδα ¨Νέα Άνδρος¨, η οποία διοργανώνει το Εργαστήρι Δημιουργικότητας για παιδιά δημοτικού, αύριο Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, από τις 11.30 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα, στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου.

Η ¨ομάδα¨ θα προσεγγίσει πολυθεματικά το θέμα των αστεριών και πλανητών μέσω δημιουργικού παιχνιδιού, δημιουργικού χορού, ανάγνωσης αλλά και παραγωγής παραμυθιών από τα ίδια τα παιδιά.

Τί είναι τα άστρα; Και τί οι πλανήτες; που βρίσκεται ο ουρανός και τι είναι το σύμπαν; Και εμείς; τι κάνουμε απέναντι σε αυτό; Τί είναι για εμάς;

Με το σύνθημα, λοιπόν, ¨μαθαίνουμε παίζοντας, διασκεδάζοντας, δημιουργώντας¨ η ¨Νέα Άνδρος¨ περιμένει αύριο όλα τα παιδιά του νησιού στο Δημοτικό Θέατρο.

Θα ακολουθήσει μοίρασμα δώρων και χριστουγεννιάτικη γιορτή, υπό τη παρουσία του Άγιου Βασίλη!

 

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Μοιράσου