Εργαστήρια ψυχολογίας στην Άνδρο

Η Ινέκε Βαν Λίντ είναι ψυχολόγος από το Βέλγιο και ερωτευμένη με την Ελλάδα. Έχει το ιατρείο της στο Βέλγιο όπου υποδέχεται ενήλικες και παιδιά ενώ επίσης γράφει βιβλία ( στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ολλανδικά ενώ δύο από αυτά μεταφράζονται στα Ελληνικά – “Being simply happy” και “What is the purpose of your life?”) και ζωγραφίζει. Επίσης κάνει workshops κατά την διάρκεια της χρονιάς, μερικά από αυτά και στην Άνδρο.

Κατά την διάρκεια των εργαστηρίων της στην Άνδρο μαθαίνει τους συμμετέχοντες πως να είναι ενσυνείδητοι, υπεύθυνοι του εαυτού τους, πως να κυριαρχούν στα συναισθήματά τους και γενικώς πως να ζουν μια πιο χαρούμενη ζωή βρίσκοντας τον σκοπό της ζωής τους.

Ο δρόμος της την έφερε στην Άνδρο όπου και ερωτεύτηκε με το νησί. Παρόλα αυτά ταξίδεψε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για να βρει το κατάλληλο μέρος να για τα εργαστήριά της. Μάταια όμως. Η Άνδρος ήταν το μέρος που ήθελε να μείνει και να κάνει τα εργαστήριά της. Το ίδιο ενθουσιασμένοι αλώστε είναι και όλοι οι φίλοι και οι πελάτες της οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι έκτός από τα εργαστήρια και με το νησί το οποίο θέλουν να επισκευθούν ξανά

Η Ινέκε έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον της στην Άνδρο καθώς θέλει να εδραιώσει τα εργαστήριά της καθώς και να να δημιουργήσει ένα Κέντρο Δραστηριοτήτων που θα προσελκύει κόσμο από όλο τον κόσμο και θα βοηθά τους συμμετέχοντες και την τοπική κοινωνία.
Για το 2015 έχει οργανώσει τα παρακάτω εργαστήρια στην Άνδρο.

“What is the purpose of your life?” Περισσότερα 

“Letting go, live and let live” Περισσότερα 

“Choose Happiness” Περισσότερα 

“Choose Happiness” Περισσότερα 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο εικόνες από εργαστήριο της Ινέκε στην Άνδρο.

ΠΗΓΕΣ
www.theenthusiasm.com
www.enthousiasme.info

Μοιράσου