Άνδρος 4th Hellenic SUP CUP 2014

Ο αγώνας που αναβλήθηκε ήδη δύο φορές, έγίνε τελικά με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 21/9/2014. Μια αθλητική γιορτή, διασκέδαση, κέφι, πολλές συμμετοχές, μοναδικές εικόνες, πολλοί μικροί επίδοξοι αθλητές, μια θάλασσα ήρεμη σαν λίμνη, ένας ήλιος καλοκαιρινός και πολλοί θεατές που ήρθαν απ’ όλο το νησί για να παρακολουθήσουν το event, ήταν τα στοιχεία που συνέθεσαν ένα αγώνα SUP τελείως διαφορετικό απ’ όλους τους υπόλοιπους του Πρωταθλήματος 2014.

 

Το ξεχωριστό νησιώτικο Ανδριώτικο τοπίο ήταν αυτό που άλλαξε την διάθεση όλων. Aμέσως μετά την αποβίβαση από το πλοίο της γραμμής, η ένταση, το άγχος, η πίεση για το τι θα αντιμετώπιζαν οι αθλητές αργότερα στον αγώνα έκανε φτερά από τα πρόσωπα όλων. Μόνο χαμόγελα, χειραψίες, αγκαλιές, χαρούμενες συζητήσεις ήταν τα κύρια στοιχεία που επικρατούσαν καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

 

Οι πρώτες θέσεις

andros_2014_results

Δειτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ

Το Λιμενικό Σώμα με το σκάφος καταδίωξης του που επόπτευε και συνόδευσε μέχρι και τον τελευταίο μικρό αθλητή ως τον τερματισμό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρώτη φορά είδαμε το Λιμενικό Σώμα να συνδράμει ουσιαστικά στους αγώνες μας, και να μας παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Το Wesurfin θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες έκανε μία ξεχωριστή από το πρωτάθλημα απονομή, σε όλους τους νικητές των διαφόρων κατηγοριών, με έμφαση στους μικρούς αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα. Ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση όχι μόνο γιατί τερμάτισαν τα 4.5 Km της διαδρομής, αλλά γιατί οι επιδόσεις τους δεν άφησαν κενό με τους προπορευόμενους αθλητές μεγαλύτερων ηλικιών.

Η ώρα του μεγάλου τελικού πλησιάζει. Σας περιμένουμε όλους στον Ισθμό της Κορίνθου στις 19 Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες από τους Χρήστο Ανδρονή και Ειρήνη Πέτσα.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Βίντεο από τον αγώνα του 2014

 

Βίντεο από τον αγώνα του 2013

ΠΗΓΗ:SUPS.GR

Μοιράσου